Одіозна російська балерина Анастасія Волочкова нещодавно побувала в місті Астрахань і вразила публіку імпровізованими «виступами».

Як відомо, вона є власницею 20 квартир в елітному Астраханському житловому комплексі, і не виключено, що в Каспійську столицю вона прилетіла з питань, пов'язаних з нерухомістю.

Після прибуття до аеропорту Астрахані Анастасія Волочкова з радістю виявила, що знайомі організували їй сюрприз. Артистка позувала поруч з великою ростовою лялькою і, на думку фанатів, виглядала «чи то втомленою, чи то нетверезою».

Потім під час поїздки в автомобілі балерина записувала Instagram-stories і робила це в оригінальній манері. На одному з кадрів танцівниця неправильно написала назву міста, в який прибула і вийшло вельми двозначне Послання до публіки:

Не секрет, що про згубну алкогольної залежності Анастасії Волочкової постійно ходять чутки в мережі. Знаменитість часто влаштовує провокаційні фотосесії, регулярно розтягується в" фірмових " шпагатах, а також віщає про близьких друзів, які підтримують її у важкі хвилини, але при цьому фанати називають її нещасною ідінокою жінкою:

До слова, в Астрахані Анастасія Волочкова не упустила можливості похвалитися акробатичними талантами:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова дуже креативно відповіла на критику з приводу свого прозорого нижньої білизни.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова здивувала шанувальників безглуздим зовнішнім виглядом на тлі домашньої обстановки.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова поскаржилася на брак одягу і назвала себе "бомжем".