Співачка і екс-солістка групи "Nikita" Даша Астаф'єва поділилася з передплатниками свого мікроблогу атмосферні знімки, на яких позувала напівоголеною.

Зірка нерідко епатує публіку відвертими образами, надихаючими шанувальників на захоплені компліменти.

Даша Астаф'єва постала в кадрі в наряді, що складається з ременів, декорованих намистинами, який вигідно підкреслив принади її фігури. Свій look вона доповнила елегантною чалмою на голові.

У підписі до фото виконавиця вдалася у філософські роздуми на тему спогадів: "Бути спогадом... Один з найбільш відповідальних навичок виявляється... Ми всі-чиїсь розділові знаки. Пишіть грамотно) чужі помилки-боляче".

"Ну, аж голова паморочиться...! Жінка мрії...", "Дуже смачно 🤤🥰🥰🥰♥️🙌🏻", "Богиня 🔥захоплююся вашою красою. Неймовірно жіночна, чуттєва, сексуальна... ❤ ️" - написали гості сторінки на адресу зіркової красуні.

Не секрет, що більшість шанувальників з інтересом спостерігають за творчими успіхами Даші Астаф'євої, в тому числі, на модельному терені. До слова, автором фотосесії став київський фотограф Микита Люлько, з який вже готував для артистки ефектні фотосесії:

Раніше "Hyser" писав про те, як Леся Ніктюк підкорила шанувальників ідеальною фігурою в напівпрозорому одязі.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова здивувала фанатів кумедним сімейним відео і пояснила, чому називає дочку Валерією.

Нагадуємо, що Даша Астаф'єва позувала в спокусливому купальнику і викликала захват публіки.