Співак Микола Басков привчив підписників свого мікроблогу до яскравих публікацій і цікавих фотозвітів про зоряне життя.

При цьому йому вдається уникати теми особистого життя і не коментувати чутки про те, що він відноситься до шоу-бізнесовим діячам з нетрадиційною орієнтацією.

Свої нові публікації в соцмережі музикант присвячує відпочинку за кордоном, куди відправився в компанії свого пухнастого вихованця. Варто відзначити, що як тільки на сторінці Миколи Баскова з'явилося фото на тлі тропічного пейзажу, його давня подруга Анастасія Волочкова поспішила залишити під ним коментарі. Але нарвалася на хейтерську критику…

Через деякий час Микола Басков показав, як приймає сонячні ванни, плаваючи в басейні на оригінальному надувному колі:

У коментарях до посту фоловери побажали артисту отримати максимум задоволення від закордонних канікул. Не пройшли повз фото і колеги шоумена по телецеху. Наприклад, скандальний російський телеведучий Дмитро Губернієв оригінально оцінив фотостарання Баскова:

А ось екс-солістка групи "Reflex" Ірина Нельсон припустила, що виконавець страждає гігантоманією і явно перебільшує свої достоїнства:

Після відпочинку в басейні Микола Басков влаштував прогулянку на білосніжній яхті. І позував не в плавках, а в стильному світлому костюмі:

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як виглядає Григорій Лепс без гриму і окулярів.

Також наш портал розповів про те, що знаменитий російський шансоньє Михайло Шуфутинський готується стати батьком на восьмому десятку років.

Нагадуємо, що Ігор Ніколаєв опублікував фото з мовою і різко відповів хейтерам, які образили його маленьку дочку.