Російський Перший канал, на якому транслювався матч 1/4 фіналу Євро Україна-Англія замість гімнів країн показав рекламу.

Таким чином трансляція почалася пізніше, пише Телеграм-канал "ПРАВДА UA".

Це вже другий матч, коли канал Росії ігнорує гімн української збірної. Гімни всіх інших країн були показані цілком.

Повідомляється, що замість гімнів росіяни показали рекламу, а також Рим і панорамний вид на стадіон з висоти пташиного польоту.

Нагадаємо, що Україна програла Англії - англійська команда забила у ворота збірної України 4 голи за 63 хвилини. До того часу, як всі почули фінальний свисток, рахунок залишався колишнім.

Тренер збірної Англії пізніше в інтерв'ю розповів, що навіть не сподівався, що українська команда зможе відігратися за такий короткий проміжок часу, який залишався до кінця матчу: "Нам ще належить пройти довгий шлях, ми не задоволені. Але я повинен сказати, що думав про наступний матч ще до кінця гри з Україною. Ми ніколи не грали у фіналі чемпіонату Європи. Це ще один шанс увійти в історію".

Гарет Саутгейт заявив, що його команда була "рішучою і безжальною". На підставі попередніх ігор вони зробили висновки про українську команду, що допомогло їм обіграти українців.

Після закінчення матчу і програшу українців своє слово сказав головний тренер збірної України Андрій Шевченко. За його словами, на програш з рахунком 0/4 вплинула не тільки майстерність суперників, а й те, що українські хлопці допускали помилки в обороні.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова топлес підтримала збірну України на Євро-2020.

Також Hyser повідомляв, що Володимир Зеленський дуже емоційно привітав українську збірну з футболу з перемогою над Швецією.

Нагадаємо, що відомий польський провидець попередив про велику біду на Євро-2020.