Відома російська співачка Марина Максимова, яку всі знають, як Максим, вже третій тиждень перебуває в лікарні.

ЗМІ пишуть, що деякий час тому вона була введена в медикментозну кому через захворювання коронавірусною інфекцією, а лікарі роблять невтішні прогнози.

Однак 4 липня про її стан здоров'я розповів її духівник, ігумен Лука, настоятель Пронського монастиря в Рязанській області. Під час ефіру на каналі "Спас" він поділився деякою інформацією.

За словами духівника, Марина Максимова знаходиться у свідомості. Він каже, що співачка сподобилася і соборувалася. До того ж, вона регулярно молиться.

Відзначається, що батько Лука досить добре знає співачку. Саме він вінчав Марину з Олексієм Луговцовим. Крім того, він хрестив її двох дочок.

Духовні діяч переживає за артистку і молиться за її порятунок.

Також висловилася про стан здоров'я дівчини її піар-менеджер Яна Богушевська. За її словами Марину не виводили з медикаментозної коми і не знімали з ШВЛ, вона як і раніше в стабільно важкому стані".

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що батько Лука хотів провести для співачки обряд Соборування — одне з семи таїнств Православної Церкви. Даний обряд потрібен для відпущення людині всіх гріхів, навіть тих, про які він не пам'ятає.

Дане таїнство провоядт для людей, які знаходяться у важкому стані. А ось соборувати в несвідомому стані не можна.

Директор співачки Максим Маргарита Соколова також розповіла про стан здоров'я зірки. За її словами, у співачки уражено 80% легенів. Лікарі не роблять ніяких прогнозів тому, що її хвороба протікає непередбачувано.

На сторінці співачки шанувальники активно комментріуют її фотографії, бажаючи співачці якнайшвидшого одужання, а також влаштовують флешмоби.

Раніше Hyser писав про те, що стан співачки МакЅим погіршився. Зірку ввели в кому.

Також Hyser повідомляв, що лікарі прокоментували стан співачки МакЅим. Як почувається виконавиця і які прогнози?

Нагадаємо, що співачка Максим знаходиться в комі, а її режисер вже помер.