Максим Галкін поділився милим відео зі своєю дочкою Лізою

Відомий російський шоумен і комік Максим Галкін похвалився новим талантом спільної дочки з Аллою Пугачовою. Відповідне відео артист опублікував на своїй сторінці в instagram.

Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в розкішному родовому маєтку в селі Грязь. Пара виховує двох дітей - Гаррі та Лізу. Малюки розвиваються не по днях, а буквально по годинах і радують не тільки щасливих батьків, а й користувачів мережі.

Так, Максим Галкін показав зворушливе відео на якому його дочка Ліза цитує на камеру вірш. Дівчинка явно вся в зоряну маму, адже розповідає вірш з виразом і явним артистизмом. Талант юного обдарування був помічений і користувачами мережі, які залишили багато компліментів дочки зоряної пари. Також деякі відзначили, що Ліза дійсно пішла в маму і в майбутньому стане зіркою.

"Скільки в ній світла і чарівності!", "Талантище! Така красуня. Я намагаюся не пропускати не один уривок ваших відео. Прекрасна сім'я, прекрасне виховання...", "обожнюю цю дівчинку", "яка красуня 😍 😍 😍 😍 вся в маму", "Лізаветишна просто приголомшлива! Максим, ви вже готові натовпу кавалерів відганяти? 😂 ", "Сама як сонечко, розповідає і посмішка і я слухаю і посміхаюся. Так приємно дивитися на Красуню", - написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Варто відзначити, що син Пугачової і Галкіна також розвивається не по роках. Нещодавно шоумен показав, як Гаррі господарює на кухні та готує йому салат. Користувачів мережі дуже захопив кулінарний талант хлопчика.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Максим Галкін показав, як помолодшав на відпочинку без Пугачової.

Також наш портал інформував, що Максим Галкін показав пустотливе фото Алли Пугачової.

Нагадаємо, що Григорій Лепс показав, як виглядає без гриму і окулярів.