Популярний російський виконавець Діма Білан кілька днів тому вплутався в скандал з колегою по естраді і лідером групи «Ногу звело» Максом Покровським.

Спочатку рокер звинуватив підопічного Яни Рудковської в недотриманні карантинних норм при організації концерту. А потім з використанням ненормативної лексики він заявив, що його група повинна була виступати після Білана, на тому ж концертному майданчику, але захід було скасовано.

І ось уже кілька днів артисти записують один одному послання в соцмережах і намагаються довести свою правоту. Виглядає це так:

Потім, втомившись від суперечок і претензій на свою адресу Діма Білан розмістив відеовідповідь в якому натякнув, що його можна звинувачувати не тільки у скасуванні пітерського концерту групи "Ногу звело", але і в інших бідах:

У коментарях до посту фоловери оцінили почуття гумору артиста, але не обійшлося і без критичних зауважень від фанатів Макса Покровського:

Гості сторінки припустили, що коляску музиканту позичила його продюсер Яна Рудковська. А також деякі з фоловерів пожартували з приводу особистого життя Діми Білана і численних "романів", які йому приписували. Як відомо, його підозрювали у відносинах з Поліною Гагаріною, Ані Лорак, Клавою Кокою та іншими.

Раніше "Hyser" писав про те, що Микола Басков потішив соцмережі пляжним фото.

Також наш портал розповів про те, що Костянтин Меладзе випадково Злив у мережу фото з особистого архіву.

Нагадуємо, що Григорій Лепс налякав шанувальників дивним зовнішнім виглядом і обличчям без гриму.