Космос - такий далекий і не звіданий, але вчені в постійному пошуку слідів інших цивілізацій і, можливо, вони вже близькі до розгадки.

Не так давно фахівці розрахували, де могла зародитися ще одна цивілізація, пише "Апостроф". Вони вважають, що для того, щоб подати сигнал нам, землянам, їм просто напрсто не вистачає ресурсів.

Джейсон т. Райт провів дослідження і змоделював за допомогою комп'ютерної техніки місце в галактиці, де могло б виникнути розумне життя. Він вважає, що ця цивілізація може перебувати в центрі Чумацького Шляху.

Експерт це пояснює тим, що саме в Чумацькому Шляху з'явилися старі небесні тіла, що означає, що життя на одній з планет Галактики могло зародитися досить давно.

Деякі фахівці вважають, що цивілізація може бути не одна, а декілька. Причому вони можуть ворогувати між собою за ресурси або ховатися один від одного.

Може бути, саме з цих причин, вони не подали жодного сигналу людству.

Раніше вчені вважали, що процес поширення цивілізації в межах Галактики може зайняти більше часу, ніж пройшло з моменту виникнення самого Чумацького Шляху. Дослідник Джонатан Керролл-Нелленбак довів, що швидкість колонізації може бути набагато більшою.

Згідно з підрахунками вчених Чумацькому Шляху близько 13 мільярдів років. Таким чином вони вважають, що якщо десь там і існує цивілізація, то вона повинна бути розумнішою нині живуть людей на планеті Земля.

І якщо людство вже на шляху колонізації Марса, то інші цивілізації повинні буквально кишіти інопланетними кораблями і колоніями.

Можливо це і так, але чому людство досі не знайшло сліди вищого розуму. Можливо, люди шукали не там і їм слід звернути увагу на ядро галактики — відносно незвідану область.

Раніше Hyser писав про те, що незвичайне " НЛО " над Дніпром захопило увагу українців.

Також Hyser повідомляв, що мережу розсмішило оголошення про запуск дерев'яного супутника в космос.

Нагадаємо, що у небі над Києвом зняли "зграю" невідомих сяючих об'єктів.