Експерти розповіли, яка закуска погано впливає на організм людини.

Багато людей навіть не здогадуються про те, що деякі звичні закуски негативно впливають на організм. Зокрема, на роботу серця. Тому потрібно себе обмежувати, щоб потім не було ніяких проблем. Згідно з новим дослідженням, опублікованим в Journal of the American Heart Association, крохмалисті закуски, такі як картопляні чіпси, можуть скоротити життя, піддаючи підвищеному ризику серцево-судинних захворювань.

Такі висновки були зроблені на підставі масштабного дослідження. У ньому взяло участь близько 21 тисячі людей. Вчені ретельно проаналізували те, що вони споживали в їжу і прийшли до висновку, що саме крохмалисті закуски ведуть до погіршення роботи серця.

Ті, хто їв крохмалисті закуски (не злакові, фруктові або молочні), мали на 57% підвищений ризик смерті від серцево-судинних захворювань. У тих, хто вважав за краще перекушувати чимось більш корисним, був знижений ризик не тільки серцевих захворювань, але і раку. Хоча інші види їжі підвищували ризик, особливо оброблене зерно і в'ялене м'ясо, закуски представляли більшу частину проблем.

На підставі цього вчені активно закликають всіх людей відмовитися від вживання закусок і алкоголю. Тому що це негативно впливає на організм людини. Можуть з'явитися різні небезпечні захворювання. Краще віддавати свою перевагу більш корисним продуктам, які наситять організм важливими для життєдіяльності мікроелементами. Ризик появи захворювань в такому випадку теж залишається, але він мінімальний. Також варто повністю відмовитися від алкоголю. Він теж сильно шкодить організму.

Раніше Hyser писав про те, що Комаровський розповів про те, як кондиціонер впливає на організм дитини.

Також писали, як знизити артеріальний тиск в домашніх умовах.

Нагадавши, експерти назвали алкоголь, який не викликає похмілля.