Конкурс краси "Міс Україна" може не відбутися і все через те, що організаторам ще не вдалося знайти 25 дівчат, які б мали незаплямовану репутацію.

Згідно з умовами, у конкурсанток повинні бути зовнішні дані не зворушені косметологічною хірургією, пише "Обозреватель". Іншими словами, у дівчат повинні бути натуральні не збільшені губи, вони повинні мати натуральне волосся без нарощених пасом, на тілі повинні бути відсутні татуювання, а також імпланти.

Крім того, дівчата не повинні бути помічені в ескорт-послугах, а також мати високий інтелектуальний рівень, адже в разі перемоги вони будуть виходити в світ.

Один з кастингів пройшов у Харкові. Для участі в конкурсі відбирали дівчат з ростом від 168 см у віці 17-26 років.

Для того, щоб перевірити участь дівчат в експорт-послугах, їх ретельно відслідковують. Також з конкурсантками розмовляють, щоб розуміти про їхні інтелектуальні та моральні цінності.

Голова конкурсу Вероніка Щіпцова каже, що дуже велика кількість дівчат вдаються до послуг пластичних хірургів, що ускладнює пошук. Однак організатори впевнені, що зможуть все-таки знайти 25 учасниць.

Щіпцова каже, що пошуки учасниць триватимуть до кінця літа, а шукати най-най планують в соцмережах, в університетах і на регіональних кастингах.

Нагадаємо, що офіційний конкурс "Міс Європа" був створений в 1947 році. Вже в 1953-му утворилася дирекція конкурсу "Міс Світу", а через пару років і "Міс Всесвіт". Найкрасивіші дівчата всіх країн і народів отримали можливість представляти свої нації на світовій арені.

Раніше Hyser писав про те, що Міс Всесвіт - 2021 показала фото в купальнику і не тільки-як виглядає красуня.

Також Hyser повідомляв, що солістка Go-A вперше зізналася про форс-мажор на Євробаченні.

Нагадаємо, що хореограф Влад Яма розповів про особистий досвід суддівства на конкурсі краси.