Лікарі назвали фрукти, які допоможуть зміцнити спину

Здоров'я людини багато в чому залежить від її раціону. Деякі продукти можуть спровокувати ряд проблем, а інші навпаки - оздоровити. Лікарі заявляють, що деякі фрукти можуть допомогти при проблемах спиною, зокрема зміцнити хребет. Про це пише changeua.

Для зміцнення спини медики рекомендують протягом півтора місяця вживати курагу, інжир і чорнослив. При цьому слід дотримуватися наступного співвідношення: 1 плід інжиру (смоковниці), 5 сушених абрикосів (кураги), 1 плід чорносливу.
Фахівці відзначають, що ці плоди насичені речовинами, що відновлюють тканини, складових міжхребцеві м'які диски. Крім того, ці речовини зміцнять тканини й зроблять їх більш пружними.

Завдяки посиленню цих тканин хребці без зовнішньої корекції починають ставати на відведені їм природою місця.
За словами лікарів після півторамісячного вживання кураги, інжиру і чорносливу хребет стане більш гнучким. При цьому підкреслюється, що для досягнення такого результату потрібно вживати ці продукти разом, а не окремо.

Варто відзначити, що перераховані вище продукти корисні і окремо. Наприклад, курага вважається хорошим профілактичним засобом проти онкологічних захворювань, а також корисна для серцевого м'яза. Інжир також має профілактичні властивості від раку, а також корисний для щитовидки. Чорнослив же вважається справжнім подарунком природи для здоров'я людини. Цей продукт корисний для людей з проблемами серця, а також допомагає при хворобах нирок і покращує травлення.

Раніше портал Hyser повідомляв, що лікарі назвали літні ягоди, які ефективно знижують артеріальний тиск.

Також наш портал інформував, що експерти розкрили секрет, як можна уникнути старіння і продовжити життя мінімум на 10 років.

Нагадаємо, що медики назвали популярний суп, який шкодить шлунку.