Стало відомо на яких автомобілях їздять нардепи

Народні депутати розповіли, на яких автомобіль їздять і скільки вони коштують. Відповідне опитування провів портал strana.ua на своїй сторінці в Tiktok.

Народний обранець від партії " За майбутнє "Віктор Мялик зазначив, що питання про вартість автомобіля вважає провокаційним, проте назвав приблизну вартість свого"залізного коня". Він розповів, що їздить Зараз на "Лексус 570", який обійшовся йому трохи більше 50 тисяч доларів.

Ірина Верещук з фракції "Слуга народу" заявила, що їздить на Toyota Camry, яку придбала три роки тому майже за 30 тисяч доларів.

Її колега по фракції Галина Третьякова роз'їжджає на автомобілі "Citroen grand picasso", який обійшовся їй на 7-8 тисяч дорожче, ніж Toyota Верещук. За словами Третьякової її автомобілю вже близько 5 років.

Депутати з тієї ж фракції Мар'яна Безугла і Святослав Юраш заявили, що поки не обзавелися власним транспортом. Однак Юраш зазначив, що поки ходить на своїх двох, але в найближчому майбутньому, можливо, придбає автомобіль.

Олександр Качура з "Слуги народу" заявив, що у нього недорога машина - Mazda CX-5 2018 року випуску. Автомобіль обійшовся йому менше 30 тисяч доларів.

Нардеп " Слуги народу "Микола Тищенко розповів, що любить автомобілі марки" Mercedes "і"Porsche". Зараз у нього "Mercedes" 400, але ціну політик не назвав.

Колишній народний обранець від фракції "Слуга народу" зізнався, що у нього є кілька автомобілів: вантажний, хетчбек і позашляховик. Хетчбек, за його словами, коштує приблизно 6 тисяч доларів, а позашляховик, який коштує близько мільйона, він купив у кредит.

Раніше портал Hyser повідомляв, що автолюбителям дали ефективну пораду по охолодженню двигуна в спеку.

Також наш портал інформував, що українські водії можуть подати заяву на заміну водійського посвідчення в пару кліків, навіть не встаючи з улюбленого дивана.

Нагадаємо, що експерти попередили про ще один штраф, який загрожує українським водіям.