Знімок "двійника" Зеленського, якого помітили на військових навчаннях, викликало справжній фурор в мережі

В кінці червня в Чорному морі почалися масштабні навчання Sea Breeze, на яких був випадково помічений "двійник" глави України Володимира Зеленського. Про це інформує видання strana.ua.

На італійському фрегаті Virginio Fasan, що бере участь у навчаннях помітили матроса, якого практично не відрізнити від президента України Володимира Зеленського. Італійський матрос один в один виглядає, як Зеленський.

Ймовірно, вся справа у вдалому ракурсі з якого був зроблений знімок, а може бути чоловік дійсно копія українського президента. Залишається тільки здогадуватися.

Варто відзначити, що знімок "двійника" Зеленського швидко облетів мережу. Так, його опублікували на сторінці dtp.ua в instagram.

Користувачі Мережі з гумором відреагували на курйозний знімок і почали припускати, що ж це за чоловік і чому він так схожий на главу України. Деякі пожартували, що президент просто відправився на заробітки, оскільки в Україні маленькі зарплати, а інші пожартували, що це його брат.

"На заробітках) в Україні зарплати ж маленькі)", "Рідний брат, курирує питання по НАТО😂", "Зеленський, але років 20 тому😄", "Ховається від олігархів😂", "Нічого не зрозуміла. Придивилася, теж нічого не зрозуміла", - почали жартувати в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський пожартував над президентом РФ Володимиром Путіним, розповівши про прапор України над Держдумою.

Також наш портал інформував, що Юлія Тимошенко заявою про себе і олігархів змусила народних депутатів вибухнути реготом.

Нагадаємо, що момент бійки народних обранців Іллі Ківи та Миколи Тищенка розсмішив мережу.