У мережі показали кабріолет на базі "Запорожця"

Незважаючи на те, що останній "Запорожець" зійшов з конвеєра Запорізького автомобілебудівного заводу ще в далеких 90-х, цей автомобіль ще користується популярністю серед автолюбителів. Часом на дорогах можна зустріти найнесподіваніші модифікації знаменитого "Запорожця", наприклад, кабріолет. Відповідне фото опублікували на сторінці retro.avto1 в instagram.

Автомобільний ринок зараз пропонує безліч автомобілів на будь-який смак і для будь-якої потреби, проте є любителі, які віддають перевагу безсмертній класиці - "Запорожцю". Автолюбителі часто викуповують автомобілі ЗАЗ за копійки, а далі реставрують і дарують їм друге і зовсім нове життя. Один з таких екземплярів показали в мережі.

На знімку красується ЗАЗ-968М, перероблений в кабріолет. Автомобіль виглядає так ніби тільки виїхав з салону, проте це не так. Вся заслуга в клопіткій роботі власника. Автомобіль повністю відреставрували і як можна помітити на фото, замінили сидіння. Також даний екземпляр більше підходить для літньої їзди, так як дах був зрізаний і їздити на ньому взимку буде вже зовсім не весело.

На жаль власник не надав більш детальних знімків свого творіння, тому дізнатися які ще зміни відбулися в салоні автомобіля, не вийде. Очевидно одне - власник вклав у "Запорожець" не тільки гроші, а й душу. Побачивши такий кабріолет серед вулиці інші водії будуть, як мінімум, здивовано обертатися, а проїхатися на ньому це вже справжнє задоволення.

Раніше портал Hyser повідомляв, що колекціонер знайшов в Україні ідеальні ГАЗ-24 Волга і ЗАЗ-965 Запорожець.

Також наш портал інформував, що в Україні виставили на продаж 31-річний ВАЗ-2108 в ідеальному стані і мінімальним пробігом.

Нагадаємо, що у Німеччині знайшли унікальний Дизельний ГАЗ-69 з британським мотором.