Так вже сталося з найдавніших часів, що жінка у представників сильної статі часто асоціюється зі змією. Чи то характер жіночий такий, то чи вдача?!! Красиві дівчата з небезпечними зміями виглядають сміливо і викликають повагу. Бурю емоцій зазнала від такого спілкування і Ольга Бузова.

Зазвичай, щоб подолати свій страх, люди їдуть на шоу"Форт Боярд". Саме там верещали свого часу від страху Олександр Незлобін, завмерла над прірвою Катерина Волкова і незрівнянна ведуча і співачка Ольга Бузова, якій довелося зіткнутися з полчищем комах.

"З такою кількістю фобій і страхів я не стикалася ще ніколи...Не буду нічого говорити, все побачите самі...але було складно. Дуже 😭 😔 а чого боїтеся ви?"- писала телеведуча в 2019 році.

В цей раз знаменитість наважилася сфотографуватися з величезною змією на плечах під час зйомок нового шоу в Африці. Ось тільки Ольга забула попередити знімальну групу, що вона їх моторошно боїться.

"Досі не розумію, навіщо я захотіла фото зі змією", - підписала вона відео, яке демонструє безліч емоцій від того, що відбувається в Instagram.

Так, коли на Ольгу поклали тварину, то дівчина розридалася від жаху ,заістерила " стійте, стійте!", і втекла від камер в сльозах.

Пізніше Бузова все-таки взяла себе в руки і відважно позувала, тримаючи голову змії на своїй долоні.

Фолловери оцінили сміливість знаменитої телеведучої і похвалили її за подолання страху.

" Супер-професійна артистка☺❤️", " яка кайфова!", "Круто Олечка ти молодчина всього добиваєшся і всі свої страхи долаєш!!!!!! Умничка ❤️❤️❤️❤️", "Оля, яка ж ти смілива. Мені дивитися було страшно, а тут ще на собі тримати", "відважна ти дівчинка", - написали шанувальники зірки в коментарях.

Раніше Hyser писав, що Ольга Бузова потрапила в скандал через непристойну поведінку на сцені.

Також наш портал повідомляв, що Сергій Безруков оцінив гру поп-співачки і телеведучої Ольги Бузової на сцені МХАТ імені Горького.

Нагадавши, Ксенія Собчак потролила Ольгу Бузову, знявши на неї пародію.