Tesla влетіла в маршрутний автобус на великій швидкості

В Києві сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Tesla і маршрутки. В результаті зіткнення перший отримав серйозні пошкодження. Про це інформує "Київ Оперативний"в facebook.

Інцидент стався у Святошинському районі столиці в четвер, 8 липня. Автомобіль Tesla і маршрутне таксі зіткнулися На виїзді з вул.Корсунської на вул. Генерала Наумова. За словами очевидців ДТП спочатку пролунав скрип гуми коліс, після чого пішов потужний удар в автобус.

Від удару Tesla отримала серйозні пошкодження передньої частини, а маршрутці сильно пом'яло бічну частину. За попередньою інформацією винуватцем ДТП міг стати водій Tesla, оскільки автомобіль рухався з дуже великою швидкістю. Відзначається, що перед виїздом на вулицю Генерала Наумова встановлено два лежачих поліцейських і перехідний перехід, але водій, по всій видимості, цей момент проігнорував.

Інформація про постраждалих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди не надається.

Варто відзначити, що ДТП за участю елітних автомобілів у Києві не рідкість. Наприклад, днями раніше чоловік вирішив з розмахом відсвяткувати свій день народження і орендував Ford Mustang. Однак довго насолодитися їздою на елітному автомобілі у нього не вийшло. Через погані погодні умови українець втратив керування машиною і влетів у паркан. Удар видався вельми потужним, оскільки за попередньою інформацією автомобіль відновленню не підлягає. У той же час водій і його пасажирка ніяких травм не отримали.