Олена Зеленська викликала захват у мережі новим образом

Перша леді Олена Зеленська вміє здивувати своїм почуттям стилю. Будь то офіційний візит в іншу країну або онлайн-переговори — дружина президента завжди виглядає на всі "сто". Цього разу українці захопилися новою зачіскою і яскравим манікюром Олени. Відповідні кадри опубліковані на її сторінці в соцмережі instagram.

В рамках проєкту Олени Зеленської відбувся запуск аудіогіду українською мовою в Археологічному музеї Несебра, який розташований на південному сході Болгарії, на узбережжі Чорного моря. Зазначається, що це вже 23-й аудіогід українською мовою, а до кінця 2021 року планується запустити ще близько десятки таких. Перша леді провела Онлайн-зустріч з цього приводу, на якій і здивувала всіх новим образом.

Олена Зеленська вибрала для зустрічі діловий образ у світлому жакеті. Образ вона доповнила новою зачіскою, з якою вже можна було побачити лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко. Завершили новий лук першої леді ніжний макіяж, червоний манікюр і сережки-гвоздики.

Користувачі Мережі активно стежать за життям і діяльністю першої леді, тому під знімками дуже швидко набралося багато коментарів, серед яких чимало і компліментів.

"Дуже хороша у вас зачіска 😍😍😍😍😍🔥🔥🔥🔥", "Олена дуже красива, і порядна жінка!", "Олена, дякую Вам за вашу працю, зусилля зробити Україну процвітаючою країною", "дуже пишаюся Вами, пані Олена! 💙 💛 Ви працюєте над тим, щоб наш солов'їний звучала у світі! Переповнює гордість-23 країни чують українську! 🇺 🇦 І це прекрасно😍", - написали під фото.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що перша леді Олена Зеленська в чорних балетках і оверсайз-костюмі підкорила почуттям стилю.

Також наш портал інформував, що перша леді Олена Зеленська готується до хейту через нову реформу в школах.

Нагадаємо, що у мережі показали, якою була Олена Зеленська в молодості.