Чим далі, тим менше у Філіпа Кіркорова залишається друзів. Так, COVID-19 не щадить нікого і одного за іншим забирає відомих людей. Днями знаменитий співак зізнався, що саме зараз важко переживає страшний удар долі.

На своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram Філіп Бедросович опублікував зворушливий пост, присвячений другу і колишньому партнеру по музичному бізнесу, Геннадію Руссу.

"Ну, ось і все... Ще одна втрата в моєму житті", - зазначив виконавець таких хітів, як" Зайка моя "і"колір настрою синій".

Як виявилося, від наслідків зараження коронавірусною інфекцією на 73-му році життя помер перший директор Філіпа Кіркорова Геннадій Руссу.

Поп-король російської естради зізнався, що смерть близької людини стала для нього серйозним потрясінням.

"Чому цей мерзенний ковид забирає один за іншим моїх близьких друзів? Як несправедливо! Чому? Чому ти?"- убивається знаменитий співак.

Згадуючи свого друга, Кіркоров розповів, що саме Руссу повірив у нього в далекому 1988 році - довготелесого, часом незграбного кучерявого хлопчиська. У той час Філіп виступав на розігріві у Ігоря Саруханова.

"Я довіряв тобі як нікому. Саме сьогодні я як ніколи розумію, що ти був кращим директором, порядним і вірним партнером, другом. Саме Ти був поруч зі мною, коли моє сходження на музичний Олімп тільки починалося... "- написав Кіркоров.

Він також зазначив, що Руссу завжди був поруч і навіть став свідком на його весіллі з Аллою Пугачовою, а потім керував і Арт-студією "Алла".

У коментарях до посту відзначилися багато відомих артистів: Марк Тішман ("який кошмар"), Ігор Крутой ("який жах...Ми в юності разом працювали..."), Валерія ("Філіп, який кошмар!!!!! Та що ж таке!!!!! Тільки що його бачили"), Зара ("О, Боже... який жах) і багато інших.

До слова, Руссу, крім співпраці з Кіркоровим і Сарухановим, в останні роки свого життя допомагав організовувати концертну діяльність незрівнянної Тамарі Гвердцителі.

Раніше "Hyser" писав про те, що Філіп Кіркоров розсмішив шанувальників в дивному одязі і з пуделем.

Також наш портал повідомляв, що Філіп Кіркоров заінтригував шанувальників дивним пророцтвом.

Нагадавши, Кіркоров показав дідуся і бабусю своїх дітей.