Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала на сторінці свого мікроблогу кумедний фозвіт про свій візит на музичний фестиваль Atlas Weekend.

Телеведуча позувала в стильному вбранні, що складається з шортів і білої сорочки, під яку одягла бежевий ліф. Свій look звезла доповнила акуратною сумочкою бежевого кольору. У підписі до знімків Леся Нікітюк пояснила, що чудово провела час і заявила, що: "Це був розрив!".

У коментарях до посту фоловери оцінили фотостарання знаменитості компліментами і навіть порівняли її з російською телеведучою Ольгою Бузовою:

Варто відзначити, що в акаунті Лесі Нікітюк останнім часом все частіше з'являються фото, на яких вона хвалиться підтягнутою фігурою і оригінальним почуттям гумору, а також експериментує над зовнішністю:

Більш того, періодично в мережі з'являються чутки про те, що знаменита блондинка зробила пластичну операцію і змінила форму носа. Але сама Леся Нікітюк ставиться до подібних припущень з гумором і незворушно ділиться творчими досягненнями з шанувальниками свого таланту:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк влаштувала фотосесію в гримерці з привабливим чоловіком.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль похвалилася шанувальникам ідеальними формами, знявшись в пікантному відео.

Нагадуємо, що дружина Влада Ями показала шанувальникам незвичайну зачіску їхнього сина.