Експерти розповіли, який симптом може вказувати на те, що незабаром людина може зіткнутися з інфаркт.

Як правило, організм завжди сигналізує про те, що є якась проблема. І це стосується не тільки інфаркту, а й інших небезпечних захворювань, наприклад, інсульту. На такі сигнали або симптоми завжди варто звертати свою увагу, щоб потім не було пізно. Медики назвали ще один важливий симптом, який вказує на те, що незабаром у людини може статися інфаркт.

За словами медика, після 45 років про інфаркт може свідчити біль у животі, тому при появі зазначеного симптому потрібно пройти обстеження серцево-судинної системи. Не варто ігнорувати такий прояв в організмі. Інакше це буде мати вкрай негативні наслідки. Також не варто займатися самолікуванням, так як це теж буде мати вельми сумний результат.

"Якщо є якась проблема в грудях, завжди потрібно починати з кардіограми. Це дешево і доступно", - сказала лікар Ганна Кореневич.

Часто біль в животі говорить про нижньому інфаркт. Іноді пацієнтам помилково проводять операцію з видалення апендициту, а потім виявляється, що це був інфаркт.

У будь-якому випадку потрібно звернутися за допомогою до лікаря, який точно зможе встановити причину болю. Тільки він також зможе призначити ефективне лікування в тому чи іншому випадку. Тому що як правило сама людина починає приймати невірні ліки і тільки погіршує ситуацію.

Після вже навіть лікарі можуть виявитися безсилі. Так як при занедбаному стані людині вже набагато важче допомогти. Не потрібно самому доводити себе до такого стану. За підсумком це може все закінчитися летальним результатом.

Раніше Hyser писав про те, що експерти назвали ТОП продуктів, які покращують кровообіг в організмі.

Також писали, що експерти назвали соуси, які погано впливають на здоров'я.

Нагадаємо, що медики назвали продукти, які борються із запаленнями.