Шматки автомобілів після аварії і купа сліз-на Гостомельській трасі під Києвом є місце, що бачить це практично щотижня. Так, після недавньої страшної Вогняної ДТП, тут знову сталася серйозна аварія, в результаті якої багато людей постраждали.

Стало відомо, що вранці 11 липня під Києвом для 8 осіб світ в буквальному сенсі перекинувся з ніг на голову. Про це йдеться у повідомленні сторінки "Київ Оперативний" у Facebook.

На Гостомельському шосе в напрямку Києва не поділили дорогу маршрутка Mercedes на зимовій гумі і легковий автомобіль Hyundai. В результаті ДТП маршрутка, де знаходилися 12 пасажирів, перекинулася на правий бік.

Екстрені служби району не забарилися, так як саме на цій ділянці дороги аварії відбуваються щотижня і практично в кожному ДТП є люди, які потребують допомоги. Велика кількість машин швидкої допомоги відразу показало, що людей з травмами багато. Також приїхали патрульні та рятувальники.

"На щастя, обійшлося без загиблих, проте 8 людей довелося госпіталізувати", - повідомляє dtp.kiev.ua.

За свідченнями очевидців, постраждало 7 жінок і чоловік. Дві жінки сталися лише переляком, в одній - гематома над правим оком, а ось У інших травми набагато серйозніше. Так, ще одна пасажирка маршрутки отримала травму живота, молодій дівчині діагностували перелом лівої ключиці, ще одній - травму голови, а останню пасажирку відправили в лікарню з підозрою на травму лівого передпліччя.

Найважчу ж травму отримав чоловік, так як його затиснуло в салоні транспортного засобу і знадобилася допомога рятувальників. У нього-множинний відкритий перелом правої руки.

Всіх постраждалих доставили в лікарню Бучі.

За попередньою інформацією, водій маршрутки не зміг впоратися з керуванням авто, транспортний засіб виїхав на узбіччя і перекинувся. Пізніше стало відомо, що водій маршрутки намагався обігнати легковий автомобіль і після цього не впорався з керуванням.

Зазначимо, що Гостомельська траса є вкрай аварійно-небезпечним місцем. Серйозне ДТП тут відбувається щотижня.