Тетяна Кравченко була помічена в товаристві Федора Добронравова. Що зіркова парочка робить в Грузії?

Фанати серіалу "Свати" радіють: незабаром вони зможуть побачити продовження улюбленого телепроекту. У Грузії стартували зйомки нового сезону серіалу "Свати".

А у фан-спільноті Тетяни Кравченко в Instagram з'явилося свіже фото актриси з її колегою по знімальному майданчику Федором Добронравовим. Актори позували на лавочці.

Тетяна була одягнена в топ і штани з квітковим забарвленням. Образ актриси доповнили принтована сумка і солом'яний капелюшок. У Кравченко квітучий вигляд, вона посміхається і виглядає просто чудово.

Добронравов на фото одягнений в червоні штани, смугасту сорочку з коротким рукавом і кепку. Він теж посміхається в камеру, але виглядає помітно постарілим.

"Доброго, спекотного, грузинського ранку! Поруч Федір Добронравов ❤ ️ 🙏 🏼 зйомки тривають і Життя прекрасне!!!» - свідчить підпис під знімком.

Нагадаємо, Тетяна і Федір не тільки колеги. Їх пов'язує невдала історія кохання. Тетяна, якій не щастило в особистому житті, зустрівши на зйомках «Сватів» Федора, закохалася в нього. Однак актор не відповів своїй колезі взаємністю, оскільки багато років щасливо одружений. Кравченко не стала руйнувати сім'ю, придушила в собі почуття закоханості і залишилася з Добронравовим в теплих дружніх відносинах. Однак ЗМІ і фанати пари не вгамовуються, сподіваючись, що їх улюбленці все-таки коли-небудь будуть щасливі разом.

Як повідомлялося раніше, у мережі з'явилися архівні фото Тетяни Кравченко. Ось, як актриси виглядала в молодості.

Hyser також писав, що у мережі обговорюють свіже фото Тетяни Кравченко. Актриса показала, як виглядає поза камерою.