Дружина українського хореографа і ведучого Влада Яма Ліліана в День його народження, який був 10 липня, опублікувала нове спекотне фото.

У своєму Instagram вона розмістила в мережі чорно-білий знімок, на якому зображена топлес спиною до об'єктива. Яма також роздягнувся для фотосесії і позував в кадрі разом з дружиною.

Щасливе подружжя позувало на кухні. Дружина хореографа вибрала для зйомки джинси з високою посадкою.

"З Днем Народження, Рідний!🥳💃🏻
Кожен Новий Рік разом - як новий щабель. 🥰Крокуємо далі.🪜🥰
Хочу сказати спасибі за Сім'ю, за теплий будинок, турботу, підтримку і доброту.🙏🥰♥️♥️♥️♥️
Любимо, надійний тил завжди з тобою.🥰♥️", - написала вона.

"Мої дорогі люди 💋❤️❤️❤️ які ж ви гарні😍 😍 😍", " Happy Birthday!!!!🎉 🎊 🎈 ", "З іменинником сестричка! ️ ️ ️ ", "Влад, вітаю Вас з Днем народження💐 💐 💐 🎂 🎊 🎉 🎈. Бажаю Вам і Вашим близьким міцного здоров'я, щастя, сімейного благополуччя і творчих перемог☺️", " з днем народження Владика! Нехай збуваються мрії😉❤️🎉🎈🎂🎁", "з іменинником 🎁 довгих років і нескінченної любові ❤ люблю люблю вашу прекрасну сім'ю 🧚 🥰 " , - бажають шанувальники.

Нагадаємо, не так давно дружина танцівника розмістила в своєму профілі ще одне чорно-біле фото, на якому відображена в обіймах чоловіка. Ліліана позувала в чорному шкіряному боді і піджаку. Вона сидить перед Владом, закривши очі, а той обіймає дружину ззаду. На ямі надіта біла майка.

Раніше Hyser писав про те, що Влад Яма пропонує орендувати власного сина.

Також Hyser повідомляв, що Влада Яму "вигнуло" перед Ектором Хіменесом Браво. Що там взагалі сталося?

Нагадаємо, що Влада Яму "вигнуло" перед Ектором Хіменесом Браво. Що там взагалі сталося?