Українців вже готують до нового спалаху штаму "Дельта".

Так, у всьому світі поширюється небезпечний штам коронавірусу під назвою "Дельта". Як запевняють експерти, що він більш агресивний і швидше передається від людини до людини. До теж він призводить до більшої смертності. У його від цього штаму вже померло дуже багато людей. Тепер він впевнено наближається до України. Лікарі впевнені, що незабаром спалах хвороби почнеться в нашій країні.

Тим більше, що в Україні вже були зафіксовані перші випадки зараження.

Про підготовку до потенційної спалаху хвороби йшла мова на селекторній нараді при Президентові України Володимирі Зеленському.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль наголосив на необхідності збільшення кількості тестів на COVID-19.

"Уряд планує активно працювати в цьому напрямку в наступні тижні для того, щоб скоординувати роботу органів місцевої влади і підготувати медичну систему до потенційного зростання захворюваності", - заявив Шмигаль.

Також він запевнив, що необхідно в терміновому порядку збільшити кількість вакцинацій. Тому що так можна вберегти більшу кількість людей від зараження. А зараз це вкрай необхідно.

Відомо, штам "Дельта" проникає безпосередньо в клітини легенів і може бути потенційно стійким до антитіл в тілі людини. Тому покладатися тільки на свій імунітет це дуже небезпечна справа, яка може закінчитися для людини його смертю.

Дельта-варіант викликав смертельну хвилю захворюваності в Індії і поширився на 80 країн світу. За прогнозами ВООЗ, вже до кінця років штам "Дельта" може витіснити інші мутації вірусу і скласти 90% випадків захворювань.

Раніше Hyser писав про те, що світ вже не витримує атаку нового штаму "дельти".

Також писали, що експерт попередила українців, що в країні ще будуть дуже потужні локдауни.

Нагадаємо, що астролог розповів, коли Україну накриє епідемія.