Народний синоптик Леонід Горбань розповів про те, що найближчими днями буде тільки підвищення температури повітря.

Так, народний синоптик Леонід Горбань розповів про те, що найближчими днями очікується підвищення температури повітря. На поточному тижні на півдні України стоятиме спека до + 36 градусів і вище. Про це Горбань розповів в інтерв'ю " ФАКТАМ».

На сьогодні в багатьох регіонах України відзначається температура тепла на рівні + 32 градусів. Але незабаром термометри будуть показувати набагато більше.

«Денна температура з нинішніх 32-34 підніметься до 34-36 градусів, трохи спаде до 20 липня, а потім до кінця місяця буде триматися на рівні 30-32 вище нуля» ,- прогнозує Горбань.

У Херсонській області також очікуються дощі 17 і 19 липня. Але вони не буде занадто інтенсивними. Але вони будуть супроводжуватися сильним поривчастим вітром.

Ще один регіон, де на поточному тижні буде особливо жарко, це Київська область. Трохи збити спеку повинні дощі 16 і 18 липня. 24-25 липня очікуються зливи з бурею, а після них — новий виток підвищення температури до +32.

Тому українцям варто приготуватися до того, що до кінця цього місяця буде дуже жарко. Зниження температури в найближчі дні не передбачається. Раніше багато синоптиків говорили про те, що в цьому році буде дуже спекотне літо, яке принесе лісові пожежі. Дещо знизиться температура повітря тільки до кінця серпня. Але поки детального прогнозу на цей місяць немає.

Але вже багато синоптиків говорять про те, що осінь цього року не змусить себе довго чекати. Холоди настануть вчасно, змінивши сильну спеку духоту. Відзначимо, багато людей просто не витримують таку погоду.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні оголошено штормове попередження.

Також писали, що синоптики розповіли, які регіони накриють дощі на початку цього тижня.

Нагадаємо, що Ялта знову опинилася під водою, дощі не зупиняються.