На Полтавщині більше десятка співробітників м'ясокомбінату потрапили до лікарні через отруєння невідомою речовиною

У Полтавській області сталася надзвичайна подія на м'ясокомбінаті. Працівники підприємства отруїлися невідомою речовиною. В результаті інциденту 14 осіб потрапили на лікарняне ліжко. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Інцидент стався у місті Глобине на Полтавщині. У сортувальному цеху ТОВ "Глобинський м'ясокомбінат" 16 працівників отруїлися невідомою речовиною. Відзначається, що 14 співробітників підприємства потребували госпіталізації.

За інформацією рятувальників стан одного працівника оцінюється як важкий, а решта 13 перебувають у стані середньої тяжкості. Два працівники підприємства від надання медичної допомоги відмовилися.

На даний момент встановлюється причина події, але роботу підприємство не зупинило. Відзначається, що м'ясокомбінат продовжує працювати в штатному режимі. Співробітники ДСНС в даній ситуації не залучалися.

До слова, на початку минулого місяця сталося масове отруєння у дитячому таборі під Одесою. Відзначається, що в лікарню потрапили шестеро дітей віком від 8 до 10 років. Всі вони харчувалися в їдальні на території дитячого табору, куди приїхали для змагань з футболу. З даного випадку проводиться розслідування, зокрема було взято проби їжі та води. Якщо винуватець події буде встановлений, то йому загрожує покарання у вигляді штрафу від 1 до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або навіть обмеження і позбавлення волі.

Раніше портал Hyser повідомляв, що на трасі Київ-Ковель сталася трагічна ДТП за участю фури та легковика. В результаті зіткнення загинула одна людина.