Таїсія Повалій опублікувала у своєму мікроблозі нове відео. Шанувальники помітили, що артистка сама на себе не схожа.

Вчора свій день народження відзначила мама Таїсії Повалій Нінв Данилівна. На честь цієї події виконавиця опублікувала у своєму мікроблозі зворушливий відеоролик, в якому привітала іменинницю зі святом. Повалій присвятила своїй мамі теплі і зворушливі слова.

«МАМУСІЧКА!!! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, КОХАНА!!!!!» - написала Таїсія в соцмережі.

Шанувальники зірки в коментарях до посту також приєдналися до привітань на адресу іменинниці. Вони побажали Ніні Данилівні довгих років життя і всього найкращого.

Також фоловери обговорили зовнішність Таїсії Повалій. Багато з них відзначили, що на відео зірка сама на себе не схожа. Шанувальники артистки почали обговорювати, що сталося з їх улюбленицею. Одні вважають, що виною всьому невдалий фільтр, інші, - що обличчя виконавиці попливло після численних пластичних операцій. Повалій досить різко відреагувала на подібні зауваження. Можливо, виною всьому просто невдалий ракурс, через який обличчя співачки виглядає пухким і поплившим.

Зазначимо, що самій Повалій вже 56 років. Артистка непогано виглядає для своїх років. Однак заслуга в цьому не самої співачки і не генетики, а численних пластичних операціях, до яких вдавалася зірка.

Відзначимо, що в останні роки Повалій і її чоловік (а за сумісництвом і продюсер) Ігор Ліхута часто бувають в Росії з концертами. Фанати навіть запідозрили, що зіркове подружжя переїхало жити в РФ, проте Ліхута спростував ці чутки.

Як повідомлялося раніше, Таїсія Повалій здивувала шанувальників своїм виглядом в 34-градусну спеку. На обличчі виконавиці тонни косметики.

Hyser також писав, що Таїсію Повалій не впізнати. Співачка переборщила з пластичними операціями.