ПриватБанк нагадав клієнтам про технічні можливості банкоматів

ПриватБанк є одним з найбільших банків країни, послугами якого користується безліч українців. Фінансова установа постійно покращує сервіс, зокрема і функціонал банкоматів. Співробітники банку нагадали клієнтам про функції банкоматів і розповіли які операції можна виконати з їх допомогою. Про це йдеться в публікації на сторінці фінустанови в Instagram.

Так, клієнтам нагадали, що для зняття готівкових коштів з банкомата карта не обов'язкова. Для проведення даної операції буде достатньо телефону з встановленим додатком Приват24. Гроші можна зняти просто просканувавши QR-код на екрані.
Крім того, в Україні працює понад 1000 ресайклінгових банкоматів. Такі пристрої дуже зручні, оскільки з їх допомогою можна не тільки зняти готівку, але і поповнити карту або провести платіж за реквізитами та інше.

Клієнти ПриватБанку мають можливість отримувати в банкоматі грошові перекази, в тому числі міжнародні. Для цього в меню банкомата потрібно вибрати пункт"Центр грошових переказів".

За допомогою банкомату ПриватБанку можна займатися благодійністю. У будь-якому банкоматі можна зробити внесок до благодійного фонду "Допомагати просто!". Для цього потрібно всього кілька натискань, а саме: вибрати "Благодійність" в пункті меню "Різне".

Також у фінустанові нагадали, що на даний момент в банкоматах можна зняти готівку тільки в національній купюрі.

Раніше портал Hyser повідомляв, що українці масово скаржаться на ПриватБанк через махінації з картами.

Також наш портал інформував, що через масштабний збій "ПриватБанку" в українців були повторно списані гроші.

Нагадаємо, що ПриватБанк підвищив комісію за грошові перекази через Приват24 на рахунки комерційних одержувачів за їхні послуги.