Анастасія Волочкова звернулася за допомогою до своїх шанувальників. Зірка просить допомогти зібрати необхідну суму для лікування раку.

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова звернулася до своїх фоловерів. Зірка просить допомогти їй зібрати необхідну суму для лікування раку у 4-річної дівчинки Моніки. Для цього Анастасія записала відео, яке публікувала у своєму мікроблозі.

У кадрі Анастасія в довгій чорній сукні в білий горох і з гладкою зачіскою відображена на тлі каміна в своєму особняку. Балерина розповіла фанатам про дівчинку на ім'я Моніка. Вона починаюча балерина, але зараз її подальша кар'єра і взагалі життя під загрозою. У Моніки нейробластома, четверта стадія раку. Для допомоги дівчинці необхідний зібрати 24 мільйони рублів до кінця серпня 2021-го року.

"У Моніки рідкісне орфанное захворювання: нейробластома 4 стадії. Діагноз поставлений влітку 2020 року. Моніці терміново потрібен препарат для імунотерапії «Динутуксимаб Бета», вартістю 24 млн рублів. Збір необхідно завершити до року. Просимо всіх небайдужих допомогти нам встигнути врятувати Моніку", - написала балерина, публікувавши фото Моніки і реквізити для перерахування грошей.

Багато фоловерів Волочкової відгукнулися на заклик про допомогу. Однак знайшлися і ті, хто засумнівався в правдивості опублікованої інформації.

Як повідомлялося раніше, Анастасія Волочкова показала, як біситься з жиру. Балерина заїдала чорну ікру солоними огірками.

Hyser також писав, що Анастасію Волочкову висміяли за обмовку «по Фрейду». Язик підвів балерину.