Експерт розповіли, що кондиціонер можуть накликати біду на всю сім'ю.

Експерти розповіли про те, що працюючий в приміщенні кондиціонер може переносити витає в повітрі вірус набагато швидше. Таким чином він ставить під загрозу всю сім'ю. При частому використанні кондиціонери накопичують безліч шкідливих речовин, тому важливо їх своєчасно чистити.

Це можна робити як самостійно, так і викликати для цього спеціальних людей. Зазвичай, до кожного кондиціонера йде сувора Інструкція про те, як це можна зробити без особливого ризику поломки. Важливо строго дотримуватися цих правил, щоб потім не було проблем.

Кондиціонер можна вважати безпечною побутовою технікою, але важливо правильно за ним доглядати і вчасно чистити. Тому стежте за своєчасною заміною фільтрів і очищенням систем. Всього за пару місяців експлуатації вони накопичують в собі безліч бактерій і навіть вірусів, які в будь-який час можуть потрапити в повітря і привести до неприємних наслідків.

"Причиною захворювань при частому перебуванні під кондиціонером може стати не тільки переохолодження і зміна температури, але і небезпечні мікроби, які активно розмножуються всередині кондиціонера, а потім потрапляють в кімнату або в офіс.

Також в кондиціонерах, за якими неправильно доглядають, можуть міститися спори грибків, і стрептококи", - попередила лікар Вікторія Савицька.

Тому не варто забувати чистити кондиціонер для свого ж здоров'я. Особливо, якщо в будинку є діти. Адже у них може бути алергія, а Кондиціонер тільки посилить її. Перед його покупкою цей момент потрібно обов'язково з'ясувати. Якщо є протипоказання, то від покупки найкраще відмовитися.

Раніше Hyser писав про те, що доктор Комаровський розповів, як харчування впливає на появу онкологи в організмі.

Також писали, що медики назвали м'ясо, яке провокує інсульт.

Нагадаємо, що Комаровський розповів, як можна відрізнити підроблені ліки.