Наташа Корольова перевтілилася в 16-річну себе

Знаменита українська співачка Наташа Корольова, яка проживає і виступає в Росії часто радує фанатів яскравими знімками з відпочинку або роботи. Але на цей раз знаменитість вирішила здивувати всіх і показала, як помолодшала на 32 роки. Відповідне відео вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

На відеоролику Наташа Корольова співає одну з перших своїх пісень "жовті тюльпани", яку Ігор Ніколаєв написав їй ще в 1990 році. Співачка одягнена в чорну куртку-косуху і коротенький топ. На шиї зірки прикраси, а в руках символ пісні - жовті тюльпани. Як виявилося Королева не просто так вибрала цю пісню.

Співачка розповіла, що про неї знімають фільм, в якому вона повинна зіграти себе, але на 32 роки молодше, коли тільки починався її зоряний шлях. Так як пісня "Жовті тюльпани" була першою на великій сцені, її Королева і вибрала, щоб "повернутися" в минуле.

"Знімаємо кіно 🎥 ! Роль складна, дуже 😂! Граю Наташу Королеву з минулого, ну у свої 48 треба перевтілитися в 16 !!!",- підписала знімок співачка.

Шанувальники не змогли обійти стороною настільки яскраві кадри і залишили багато компліментів в коментарях. Деякі відзначили, що співачці не потрібно перевтілюватися, оскільки вона і без того виглядає дуже молодо.

"Наташа Вам не потрібно перевтілюватися ви і так як дівчинка. 🔥 🔥 🔥 ", "Наш улюблений символ юності!!!", "Такої Наташі більше не буде ні коли і не де❤️", "яка все-таки талановита Наташа Корольова🔥", " Наташ, ти завжди молода красуня!милуюся завжди тобою!", "З грудьми і білими зубами перестаралася", "ви зовсім не змінюєтеся!!! Така ж красуня і запальничка", "таке тепло від Вас, спасибі!!!!❤️🙌Ніби у свою юність поринула на мить😍", - написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Наташа Корольова перетворилася на підлітка.

Також наш портал інформував, що Наташа Корольова показала, як веселиться без чоловіка.

Нагадаємо, що Світлана Лобода розповіла про переломний момент.