Популярна українська співачка Настя Каменських вирішила побалувати своїх фоловерів новим пікантним знімком, на якому постала в одних мереживних трусах лососевого кольору.

Каменських має форми, що запам'ятовуються і, як вона сама не раз говорила, що схильна до повноти. Але завдяки активному способу життя і любові до спорту вона виглядає прекрасно.

Співачка має натуральну красу, яка відрізняється від загальноприйнятих стандартів, але від цього не стає менш привабливою. Вона володіє харизмою і хорошим почуттям гумору, як можна побачити в її численних влогах на YouTube.

На знімку Настя відображена на тлі дивана, на якому лежать подушки, а також стоїть нічник. "🧜 🏼 ♀️#goodmorning", - підписала вона фото.

Першою коментар під новим фото співачки залишила інша не менш знаменита співачка Даша Астаф'єва. Вона залишила смайлик у вигляді очей сердечок.

Інші фоловери приєдналися до коментарів. Частина милувалися фігурою артистки, а частина порахувала, що фото занадто відверте і його повинен бачити тільки її чоловік Потап.

"Давно трусів не було😂", " питання? Кому це треба бачити! А це треба бачити тільки Потапу!", "Гудмонин! Пора в спортзал? 🙈 ", "Фігурка шикарна (та не стандартна-Худорлява), але Настя дівчина ексклюзивної краси, вона запам'ятовується, харизматична, позитивна-вобщем красуня🔥🔥🔥🔥🔥😍😍😍", "Ті хто пишуть "ганьба" і т.д., це чистої води заздрість, вона з своєю фігурою половині українських 20літок фору може дати. Так виглядає ніжність і сексуальність🔥", " в одязі ти посимпатичней 😂 ", - пишуть вони.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських показала, що таке жіноча привабливість.

Також Hyser повідомляв, що Настя Каменських осоромилася через фотошоп.

Нагадаємо, що Настя Каменських показала наслідки бурхливої ночі на новому фото в соцмережах.