Українська телеведуча Леся Никитюк знову поділилася зі своїми фоловерами новим знімком, на якому не можна не помітити її ноги.

Блондинка має досить високий зріст і фігуру моделі, яку регулярно підкреслює за допомогою нарядів.

На новому знімку телеведуча вирішила звернути увагу на свої ноги, зробивши фото знизу вгору і вставши при цьому навшпиньки.

Леся зображена на тлі великої бібліотеки з книгами. Вона попросила своїх фолловерів підказати їй, що можна було б цікавого прочитати на дозвіллі.

"Книжечку для Лесічки порадьте пліз☺️
Ваші ТОП 5?👇 🏻 👇 🏻 👇 🏻 ",- пише вона під фото.

Шанувальники з радістю відгукнулися на прохання Нікітюк і порадили свої улюблені книги, серед яких було безліч літератури з психології.

Нагадаємо, що не так давно Нікітюк заінтригувала своїх фоловерів новим знімком з колишнім холостяком Михайлом Заливако, який опустився перед Лесею на одне коліно, зімітувавши пропозицію руки і серця.

"Коротко про сьогоднішній день. Боже як несподівано

P. S. Міша @kanyeeebear Ти зверху "(Орфографія збережена-прим. ред.), - так Леся Нікітюк прокоментувала нове фото з екс-холостяком.

Для зйомок співачка вибрала сріблясте плаття з високим розрізом і одягла підбори. Вона стоїть з посмішкою і смикає в руках табличку, де написано "Міша! Я згодна!".

Шанувальники веселої телеведучої відразу почали цікавитися, коли ж весілля. Деякі написали, що були б дуже раді, якщо це було б правдою.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк розповіла про розрив з чоловіком.

Також Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк одягла корсет і мереживо.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк заінтригувала шанувальників новим знімком.