Шанувальники переплутали Славу Камінську з Анною Семенович

Відома українська співачка Слава Камінська вміє підігріти інтерес шанувальників до своєї персони. Артистка нерідко ділиться вельми пікантними й провокаційними знімками та демонструє свої принади в найвідвертіших нарядах. Цього разу зірка поділилася на своїй сторінці в instagram, на перший погляд, нічим не примітним знімком, проте шанувальників збентежила одна деталь на ньому.

Слава Камінська вирішила влаштувати бенкет і покликала на нього свою подругу. Зірка приготувала мариновану курочку на грилі. Дівчата накрили стіл і зробили кілька знімків під час посиденьок.

"Коротше, ми вирішили не відкладати на вихідні те, що можна з'їсти прямо сьогодні, беріть приклад! 🤣 ",- йдеться в підписі до знімка.

Однак інтерес шанувальників викликала зовсім не трапеза знаменитості. Деякі фанати зізналися, що спочатку переплутали Камінську з Анною Семенович. Ймовірно причина в розмірі її грудей, яка раніше була явно менше. Цю деталь помітили й інші користувачі мережі.

"Анна Семенович Добрий вечір!", "Я теж подумала, що добротна Семенович посміхається😂 😂 😂", "я пам'ятаю як тільки виникла група НеАнгели, у них був кліп де вони в капелюхах і топлес! Там грудей не було ні в кого. Зате зараз, виросли! Браво Едгару, красиві груди робить! Навіть відео операцій знімає, це диво!", "Судячи з зів'ялого салату на тарілках дубль був навіть не третій ...", "такі робочі зустрічі Я люблю😎 🤣", "досить жерти)", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Слава Камінська розповіла про те, що змушує її злетіти.

Також наш портал інформував, що Настя Каменських в купальнику похвалилася пляжним фото.

Нагадаємо, що Тіна Кароль показала, як задерла ногу перед Даном Баланом.