Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками відвертим знімком. Теледива влаштувала собі пляжний відпочинок, не покидаючи меж Києва.

Популярна телеведуча Леся Нікітюк опублікувала у своєму мікроблозі відверте фото. На знімку зірка відображена в міні-купальнику. Позувала теледива в оригінальному купальнику сірого відтінку і солом'яному капелюшку. Зірка екрану продемонструвала ідеальні форми і спокусливі вигини своєї фігури.

Як виявилося, Леся влаштувала собі пляжний відпочинок, не покидаючи меж української столиці. Відпочивала знаменитість в Queen Country Club.

"Хто намаже спинку? Гаразд я сама", - підписала фото Нікітюк.

Численні шанувальники обсипали свою улюбленицю компліментами. Вони в захваті не тільки від прекрасного тіла теледиви, але і від її почуття гумору.

Відзначимо, що багато користувачів мережі захоплюються Нікітюк. На її блог підписано більше 3,5 мільйонів чоловік. Однак зірці не щастить в особистому житті. У свої 33 роки Леся жодного разу не була заміжня, і дітей у неї немає. Одного разу теледива збиралася заміж за свого бойфренда, якого ретельно приховувала від преси. Пара оголосила про заручини і готувалася до весілля. Однак церемонія так і не відбулася. Про причини розставання з бойфрендом Леся воліє не поширюватися. Після цього випадку Нікітюк вважає за краще не афішувати своє особисте життя. Через таку скритності Лесі часто приписують романи з колегами. З недавнього, Лесю "сватали" за Сергія Притулу, який, між іншим, одружений. Однак Сергій і Леся тільки посміялися над такими чутками. У житті вони хороші друзі з відмінним почуттям гумору.

Як повідомлялося раніше, Леся Нікітюк заговорила про весілля, чим привела в захват своїх фанатів.

Hyser також писав, що Леся Нікітюк відкрила завісу свого особистого життя. Теледива розповіла про особисту драму.