Близнюкам Лізі і Гаррі зіркового подружжя Пугачова-Галкін у вересні вже виповниться по 8 років.

Шанувальники гумориста і Примадонни російської естради пильно стежать на дітьми подружжя, адже вони ростуть неймовірно розумними, тямущими і чарівними малюками.

Максим Галкін часто публікує у своєму Instagram забавні відеозаписи дітей і радує своїх шанувальників. Цього разу головною героїнею стала Єлизавета. Малятко поміркувала на тему гігієни і про те, як правильно мити руки.

Зйомка велася в вітальні в замку села Грязь, де живе сімейство. По всій видимості, вони збиралися обідати, тому підняли питання важливості чистих рук.

"Треба завжди добре витирати руки, - каже в кадрі Єлизавета Галкіна. - І намилювати, і мити добре. Не просто скропити і все. Треба ретельно-претщательно мити".

"І нікуди не виходити", - підказує дочки за кадром Алла Пугачова.

"І нікуди не виходити", - повторює Ліза.

А днями Максим Галкін показав, як миє стелю у своєму замку. Він розповів, як правильно мити малюнок на полотні, щоб не пошкодити його.

Пародист спочатку з помічником виніс на вулицю саму стелю, яка складається з чотирьох рівних частин, а потім за допомогою мильного розчину і вати почав очищати малюнок від пилу.

Галкін розповів, що картині, яка зображена на їх стелі вже близько 150 років і малював її один відомий європейський художник. Ім'я Максим називати не став, щоб шанувальники не почали гуглити вартість його робіт, але попередив, що художник дуже відомий.

Коли стеля стала чистою і придбала більш яскраві відтінки, на вулицю вийшла господиня будинку Алла Борисівна Пугачова. Розташувавшись на м'якому ложі вона заявила, що вона є найкрасивішою картиною.

Раніше Hyser писав про те, що Маском Галкін похвалився талановитої дочки Єлизавети.

Також Hyser повідомляв, що Маском Галкін показав, як помолодшав на відпочинку без Пугачової.

Нагадаємо, що Аллу Пугачову зняли під час пекучого поцілунку з Галкіним.