У мережі з'явилося нове фото Софії Ротару без макіяжу

Знаменита радянська й українська естрадна співачка та актриса Софія Ротару завжди дивувала своєю зовнішністю. Артистка вже розміняла восьмий десяток, але на публіці завжди виглядає максимум на 40 років. Шанувальникам випала можливість побачити, як виглядає виконавиця без макіяжу у 2021 році. Відповідне фото з'явилося на одній з фан сторінок зірки в instagram.

Софія Ротару завжди дивувала зовнішністю, оскільки з'являючись на публіці ніколи не виглядала на свій вік. У шанувальників виникає відчуття, що час непідвладний над співачкою. Однак джерела вічної молодості не існує. "Нестаріюче" обличчя Ротару, це швидше за все, заслуга професійних візажистів.

Так, в мережі з'явилося нове фото 73-річної Софії Ротару, яке датується 2021 роком. Артистка сидить на стільці в Білій куртці і джинсах, тому можна припустити, що знімок був зроблений ще до початку літа. Частину обличчя співачки закривають сонцезахисні окуляри, проте те, що вона без макіяжу можна помітити відразу.

На новому знімку видно, що роки все ж беруть своє. На обличчі Софії Ротару з'явилися глибокі зморшки, а брови "вицвіли". Але знаменитість не втрачає оптимізму і радісно посміхається в об'єктив камери.

Варто відзначити, що шанувальники дуже позитивно відреагували на нове фото улюбленої виконавиці. Однак деякі припустили, що знімок був зроблений не в цьому році, а у 2019 і зараз артистка виглядає куди старше.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що сестра Софії Ротару здивувала зовнішністю на відпочинку.

Також наш портал інформував, що син Софії Ротару поділився сумним записом про дорогу людину, якої вже немає.

Нагадаємо, що співачка Оля Полякова без краплі сорому продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.