Радянський і російський артист естради, письменник-гуморист і телеведучий Євген Петросян щасливий у шлюбі зі своєю помічницею Тетяною Брухуновой.

Подружжя часто подорожують і публікують спільні фотографії.

Євген Ваганович давно обзавівся власною сторінкою в Instagram і в свої 75 років відмінно справляється з комунікаційними навичками в мережі Інтернет.

Вчора Петросян опублікував новий знімок з молодою дружиною, на якому вони сидять на ганку будинку і посміхаються в камеру.

Тетяна для фото вибрала ніжну сукню світло-зеленого кольору в підлогу і солом'яний капелюх, а Євген Ваганович надів білу сорочку, укорочені штани, мокасини синього кольору і також капелюх з соломи.

"Літо.",- підписав він фото.

Шанувальники відзначили схожість чоловіка і дружини і відзначили, що виглядають вони разом дуже гармонійно.

"Ваууу, це перше офіційне фото😍 шалено гармонійно виглядайте❤️", " ідеально підходьте один одному! Щастя вашій родині", " а ви схожі. Добрими посмішками. І настроєм.❤ ️ ", "Яке чудове фото !!!!!гарного відпочинку !!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Чудова сім'я ❤️", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, що в березні 2020 року подружжя стало батьками. Брухонова стала мамою в перший раз, а для Петросяна це вже друга дитина. З дорослою дочкою він не спілкується.

У вересні минулого року Тетяна опублікувала перше фото новонародженого сина і зізналася, що карантин допоміг їй приховати вагітність і не афішувати такий важливий для неї час.

Вона опублікувала знімок, на якому видно ніжки немовляти, якого подружжя назвало Ваган.

Коли малюк підріс, щасливі батьки показали обличчя малюка.

instagram.com/bruhunova/, instagram.com/petrosyanevgeny/

Раніше Hyser писав про те, що Петросян подарував молодій дружині шматочок раю.

Також Hyser повідомляв, що Петросян з презирством висловився про молоду дружину.

Нагадаємо, що у мережі заговорили про другу вагітність Брухунової.