Українська телеведуча Леся Никитюк приміряла латексний костюм бордового кольору, порівнявши себе зі світовою знаменитістю Кім Кардашьян.

Вона зробила колаж, на якому вона одночасно з Кім стоять в той момент, коли помічниці намагаються на них натягнути тканину, яка зовсім не призначена для носіння.

І якщо наряд іноземної знаменитості не був нічим прикрашений, то Леся ще додала оперення по всьому костюму і нафарбувала губи в тон.

"Коли колишній запросив на побачення😌", - пише Нікітюк під відео.

"🤣 🤣 🤣Леся кардашьянівна", "до колишніх тільки так на зустріч і потрібно ходити - в суцільному презервативі😂", " костюм чурчхели😋 🔥"," мені одній боляче дивитися на цю екзекуцію? 😂 🙈 ", "😂 😂 😂це прекрасно!!", "А якшо попісяти захотіла, 7о робити?😮 ", "Ой, У мене клаустрофобія б почалася, якщо б так втискувалася! 😂 🔥 😢 😂 ", "Не такий він і колишній як спершу здалося?!😂 😂 😂 ", "Бляха Ору😂 😂 😂 😂", "половина справи зроблено, лишилося лише потім вилизти 😂", - пишуть підписники.

Нагадаємо, що не так давно Нікітюк заінтригувала своїх фоловерів новим знімком з колишнім холостяком Михайлом Заливако, який опустився перед Лесею на одне коліно, зімітувавши пропозицію руки і серця.

"Коротко про сьогоднішній день. Боже як несподівано

P. S. Міша @kanyeeebear Ти зверху "(Орфографія збережена-прим. ред.), - так Леся Нікітюк прокоментувала нове фото з екс-холостяком.

Для зйомок співачка вибрала сріблясте плаття з високим розрізом і одягла підбори. Вона стоїть з посмішкою і смикає в руках табличку, де написано "Міша! Я згодна!".

Шанувальники веселої телеведучої відразу почали цікавитися, коли ж весілля. Деякі написали, що були б дуже раді, якщо це було б правдою.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк розповіла про розрив з чоловіком.

Також Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк одягла корсет і мереживо.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк заінтригувала шанувальників новим знімком.