Шанувальники засудили Наташу Королеву за непристойну поведінку

Відома виконавиця Наташа Корольова вміє привернути до себе погляди шанувальників. Артистці 48 років, але вона не соромиться демонструвати на публіці свої "принади". На цей раз артистка поділилася досить пікантним відео, на якому позує в кущах в білизні. Ролик знаменитість опублікувала на своїй сторінці instagram.

Наташа Корольова вирішила насолодитися літньою погодою і прилягла в кущі, де і зняла для шанувальників новий ролик. Варто відзначити, що контент вийшов досить відвертим, оскільки артистка позує в легенькому костюмі нарозхрист, демонструючи на камеру свої форми.

Також багато питань у шанувальників викликала поведінка королевою на ролику. Співачка відірвала квітку і насолодившись його ароматом вирішила сунути його себе спочатку в рот, а потім в зону декольте. Деякі фанати припустили, що зірка "під градусом", а інші дорікнули в тому, що відео вийшло досить пікантним. Втім, знайшлися і ті користувачі Мережі, які знайшли ролик симпатичним.

"Наклюкалась, напевно, неміряно! І це просто соромно! І прям червоних ліній немає?! Дій "заслужена"👏", "яка вульгарність! Втім, як завжди! Сиділа б тихо в своїй нірці!", "Красива кокетка, так тримати!!! ❤ ️ ", "Тарзан не ревнує таку красуню?", "Натусик чарівна дівчинка"," хуліганка", "жах, кошмар!", "Жахливо!) 😂 ",- написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Наташа Корольова перетворилася на підлітка.

Також наш портал інформував, що Наташа Корольова показала, як веселиться без чоловіка.

Нагадаємо, що Світлана Лобода розповіла про переломний момент у своєму житті.