У парламенті прийняли рішення про обмеження продажу ліків певної категорії осіб

У четвер, 15 липня, в Верховній Раді України прийняли законопроект, який обмежує продаж ліків в аптеках дітям до 14 років. За даний законопроект проголосувала 341 людина. Про це повідомляє iнформаційний портал "Перший діловий телеканал".

Так, автори законопроекту заявляють, що подібне нововведення дозволить знизити кількість дітей, які мають вільний доступ до медичних препаратом, які вони можуть використовувати для того, щоб завдати собі шкоди.

Нагадаємо, що не всі законопроекти приймаються так само легко і одностайно, як цей. Не так давно два відомих українських народних депутати, а саме Юлія Тимошенко і Ольга Стефанишина, опинилися в центрі уваги через серйозні баталії з питання законопроекту про легалізацію канабісу в медичних цілях.

13 липня даний скандальний законопроект не прийняли, проте нардепи відправили на доопрацювання закон Про регулювання обігу марихуани в наукових і медичних цілях.

Представник Партії " Голос "Ольга Стефанишина влаштувала суперечку з головною партії" Батьківщина " Юлією Тимошенко. Стефанишина закликала Тимошенко прочитати законопроект, а не маніпулювати фактами, Тимошенко ж звинуватила опонентку в тому, що та виконує завдання її "господарів".

Стефанишина є одним із співавторів даного законопроекту, і наполягає на тому, що на сьогоднішній день кілька мільйонів українців потребують ліків, зроблених на основі медичного канабісу.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у парламенті сталася чергова бійка між депутатами з різних партій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада відправила міністра внутрішніх справ Авакова у відставку.

Також "Hyser" писав, що пенсіонери штурмували будівлю парламенту.