Компанія Ford вирішила здивувати своїх покупців і створила парфуми з запахом бензину.

Компанія Ford виявляється займається не тільки випуском відмінних автомобілів, але тепер спеціалізується на випуску парфуму. Вони вирішили здивувати своїх шанувальників і приготували для них великий сюрприз. Тому що парфум цей буде вельми незвичайний, а з запахом бензину.

Про це повідомляти офіційний сайт американського автовиробника.

Фахівці Ford провели дослідження, в ході якого з'ясували, що значної частини водіїв електромобіля Mustang Mach-E підсвідомо не вистачає запаху машини з паливним двигуном. Тому вони вирішили кардинальним чином це змінити. Адже втрачати покупців ніхто не хоче. А створити парфум з запахом бензину-вихід їх ситуації, що склалася. Щоб заповнити цю прогалину, представники марки випустили оригінальний парфум Mach-Eau.

Відзначимо, що поки ніхто на такий кардинальний крок з автомобільних компаній не наважувався. Тому що спочатку складно передбачити реакцію покупців на такий експеримент.

За словами виробника автомобілів, це "преміум-аромат для тих, хто прагне продуктивності нового повністю електричного Mustang Mach-E GT, але все ще любить відчувати запахи традиційних бензинових автомобілів".

Адже зараз у всьому світі активно пропагує електричне автомобілі, які не всім припадають до смаку. Так як багато хто ще не готові попрощатися зі своїми бензиновими або дизельними друзями.

До того ж не всі країни готові для електричних авто. Адже зарядних станцій як і раніше недостатньо. І це створює певний рівень проблем. Але світ прагне до того, щоб повністю перейти на електричні авто вже в найближчі роки.

Раніше Hyser писав про те, що у Києві був виявлений рідкісний "Запорожець".

Також писали, що українців попередили про нові дорожні знаки.

Нагадаємо, що в Україні в замурованій стіні знайшли"Запорожець".