Його дивовижне акторське обдарування, дуже своєрідні філософські погляди, його відлюдництво, яке він прийняв на себе в кінці життя, робили Петра Мамонова не просто унікальною людиною, а й загадковим до кінця його життєвого шляху. Сьогодні, 17 липня, провести актора і музиканта в останню путь прийшли його друзі, шанувальники і колеги.

Так, 15-го липня 2021 року всю Росію потрясла новина, що російський рок-музикант і актор Петро Мамонов віддав Богу душу, не приходячи до тями після медикаментозної коми. Похорон знаменитості вже завершуються і він свій останній притулок знайде в селі Єфаново неподалік від міста Верія. Саме там Петро Мамонов зі своєю дружиною прожив останні 25 років.

Дружина музиканта не стала організовувати "Світські" проводи, а місцем для прощання був обраний знаменитий Донський монастир, пишуть росЗМІ. Саме тому захід пройшов практично без участі зірок, а на обличчях прийшли були щирі сльози.

Особливо яскравими персонажами похорону стали химерно одягнені і причесані дами з харизмою Вів'єн Вествуд, а також члени релігійних рухів.

Попрощатися з актором також прийшли представники байкерського клубу " Нічні вовки" на чолі зі своїм ватажком хірургом. Біля стін монастиря вони чекали машину з труною музиканта, а потім пройшли за нею.

Зі знаменитостей був помічений лише режисер Павло Лунгін, який знімав Петра Миколайовича в трьох своїх фільмах: "Таксі-блюз", "острів" і "цар". Наприкінці церемонії журналісти, однак, помітили і актора Дмитра Дюжева.

Прощання тривало більше двох годин через великий потік людей. Після цього закриту труну з тілом музиканта винесли з монастиря.

В останню путь Петра Мамонова близькі, колеги і шанувальники проводжали оплесками.

Відзначимо, що на похоронах стався і казус. Так, труну з першого разу не помістився в могилу, його довелося діставати і збільшувати яму.

"Не знаю, що це означає, Але враження на всіх справило сильне", — написав написав у Facebook літературний критик Мітя Самойлов.

До слова, буквально за місяць до смерті Володимир Путін підписав указ про нагородження Петра Мамонова орденом Дружби за великий внесок у розвиток вітчизняної культури. Адже він відомий не тільки як рок-музикант, а також своїми ролями в картинах Павла Лунгіна" острів "і"цар". Однак, хоч музикант і мав різноманітну творчу діяльність, але справжнім призначенням Мамонова, на думку багатьох, була філософія.

Раннє "Hyser" писав про те, що на могилі Армена Джигарханяна з'явилася загадкова чорна мітка.

Також наш портал повідомляв, що за одну добу не стало трьох акторів з серіалу"Вулиці розбитих ліхтарів".

Нагадавши, пророцтва Ванги на 2021 рік почали збуватися.