Чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав те, як він відпочиває на морі.

Максим Галкін на своїй сторінці в соціальній мережі досить часто показує своє повсякденне життя. Цього разу він вирішив розповісти своїм шанувальникам, що нарешті зміг вибратися на море. Але залишається питання чи взяв він з собою дружину Аллу Борисівну. Хоча вони завжди разом подорожують.

На новому відео Максим Галкін в обтягуючих шортах блакитного кольору плавно пірнає у воду. Обличчя гумориста не розглянути тому що зйомка проводилася ззаду.

Підписати таке відео Максим не наважився. У коментарях користувачі Мережі прийшли до висновку, що такі плавки неймовірно йдуть Галкіну. Тому що він в них відмінно виглядає. До слова, його стрибок у воду теж опинився на висоті.

"Ну, ви, Максим даєте! То по ялинці лазите, то підводним плаванням займаєтеся! Респект!!!! ❤️🔥🔥🔥🔥🔥😍👌✊👍☝️😉🤗💯🌅, У зворотний бік взагалі вогонь !!😍 😍 😍 😍 🙌 , О, відмінний стрибок) просто Профі))), Макс, ви-дуже розумний і цікавий! Все, що є в житті кожного, то він і заслужив, заробив👏, Здорово як!!!! Освіжитися б в такій водичці!)))), О, це найкраще, що можна побачити в цю спеку))) щастя Вам☺, Який стрибок😂 😂 😂 😂 👍 🏻 👍 🏻, макс Галкін, ваша техніка падіння у воду-прекрасна! Як і вихід з неї! 👌😉, У нас такий же кайф в Бразилії ☺️😍🤩океан поруч!,
Увійшов рибкою🐟 😉 👍 👏 👏 👏 👏 👏, от не кожен так зможе, туди і назад 👏 👍 , Так от як виходять сухим з води)))), як шикарно стрибнув!!!, Нормальний фокус покус😂, 😍 😍 😍що за красень 😍😍😍😍👏👏👏👏👏🔥", - написали користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Максим Галкін показав дуже сміливе декольте Пугачової.

Також писали, що у мережі показали рідкісне фото Пугачової на пляжі.

Нагадаємо, що Галкін розкрив найбільший свій секрет.