Тіна Кароль вийшла на сцену в сукні з глибоким декольте і підкорила фанатів своїм виглядом. У мережі обговорюють новий образ виконавиці.

У фанатському співтоваристві Тіни Кароль в Instagram з'явилися нові знімки виконавиці з її концерту. На деяких з них Тіна відображена в досить оригінальному і невластивому для неї вбранні.

На сцені Кароль з'явилася в ефектній сукні з пишним подолом і високим розрізом. А глибоке декольте акцентувало увагу на пишному бюсті артистки. Блискучий наряд з атласу ефектно переливався в променях софітів.

Відзначимо, що подібний наряд абсолютно не в стилі Кароль. Раніше співачка воліла жіночне, але при цьому не відверте вбрання. Тіна взагалі тяжіє до скромного, закритого одягу.

Однак останнім часом концертні вбрання виконавиці стають все більш відвертими і сексуальними. А не так давно зірка взагалі зважилася на відверту фотосесію без одягу. Фанати артистки припускають, що така поведінка їх улюблениці натякає на зміни в її житті, в тому числі і в справах амурних. Фанати Тіни дуже хочуть, щоб вона здобула особистого щастя з гідним чоловіком. Нагадаємо, після смерті чоловіка Євгена Огіра Тіна залишалася самотньою, зосередившись на музичній кар'єрі і вихованні сина Веніаміна. Однак зі смерті Огіра пройшло вже багато років, а Кароль заслужила на жіноче щастя.

Не так давно Тіні приписували роман з Даном Баланом. Однак музикант спростував ці чутки, зазначивши, що з Тіною вони тільки друзі.

Скриншт Instagram

Скриншт Instagram

Скриншт Instagram

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль розповіла, як ледь не отруїлася чадним газом під час виступу. Ледь не трапилася трагедія.

Hyser також писав, що Тіна Кароль поділилася спільним знімком з Даном Баланом, підігрівши чутки про їхній роман.