Наталя Могилевська заінтригувала фанатів новим постом. Зірка розповіла, з ким спить.

Незвичайний пост з'явився в мікроблозі Наталії Могилевської. Артистка вирішила розповісти шанувальникам, з ким вона ділить ліжко.

"Знаю з ким сьогодні буду спати 🤫 після зйомок", - написала артистка в соцмережі.

Правда, продовження поста не було таким інтригуючим. Зірка продемонструвала своє придбання-нову подушку.

"Ну ладно, ні з» ким«, а з» чим"😛. Мені привезли нову подушку від @penelope.ukraine. Вона відрізняється від всіх інших тому що: а) тут є охолоджуючий гель. Дивно, правда, гель в подушці? Я думала це жарт, а ні, реальний гель. Б) Основа подушки – віскоеластік з "ефектом пам'яті". Цей матеріал є розробкою вчених NASA, він здатний повторювати контури шиї і голови, чим знімає навантаження з хребта. Мені звичайно було складно вимовити назву матеріалу (хто вже подивився сторіз), а ось полежати на цій подушці приємно, вже потестила», - зізналася артистка.

А шанувальники співачки вже було пораділи за свою улюбленицю, яка багато років як самотня. Після двох невдалих шлюбів з бізнесменами, які в цілому тривали 6 років, про особисте життя Могилевської нічого не відомо. Зірка або самотня, або ретельно приховує свого коханого. Пару романів у співачки все-таки було, проте до весілля справа так і не дійшла. Відомо також, що дітей у 45-річної Могилевської поки немає. Але зірка не раз говорила про бажання стати матір'ю і навіть усиновити дитину з дитбудинку. Можливо, коли-небудь мрії Наталії здійсняться.

Як повідомлялося раніше, Наталя Могилевська зізналася, що її кар'єра в шоу-бізнесі під загрозою. Що сталося?

Hyser також писав, що Наталя Могилевська програла суперечку і позбулася волосся. Як виглядає поголена наголо співачка?