Блогер і переможниця 9-го сезону розважального шоу "Холостяк" Дар'я Квіткова, яка завоювала серце головного героя проекту Микити Добриніна, 13 липня стала мамою.

Вона подарувала своєму чоловікові маленького синочка, якого вони назвали Лев.

Зараз Даша насолоджується материнством і з задоволенням спілкується зі своїми шанувальниками, які запитують про пологи, про сина, про особисті взаємини з чоловіком.

Один з фоловерів запитав у квіткою, скільки лікар не рекомендує інтимну близькість після пологів. Квіткова зазначила, що це зараз важлива тема і за словами її доктора має пройти не менше 42 днів, після чого прийти на огляд і, якщо все добре, то "в добру шлях".

Скріншот сторіс, instagram.com/kvittkova

Інший же шанувальник поспівчував чоловікові Даші Микиті Добриніну, на що вона відповіла, що не керується логікою того, хто питання поставив і, що вони з чоловіком люблять один одного.

Скріншот сторіс, instagram.com/kvittkova

У неділю Даша опублікувала новий знімок, на якому зображений її син Лев і Микита. Вона продовжила тему пологів і опублікувала третю частину свого розповіла, який назвала: "як красиво ми вміємо любити 🤍".

У пості Квіткова поділилася тим, що планує через рік стати мамою вдруге, але вже "прийти в пологовий будинок" за дівчинкою.

"Я дуже боялася того, що після пологів я не захочу другої дитини, так як почулася історій, але через пів години, я вже говорила своїм лікарям про те, що через рік/півтора ми з Микитою прийдемо до них за дівчинкою🤍 Я б випробувала все це ще не один раз", - написала щаслива мама.

Раніше Hyser писав про те, що Микита Добринін показав, як зазначив річницю весілля з Дашею квітковою.

Також Hyser повідомляв, що Даша Квіткова поділилася з передплатниками свого мікроблогу цікавими подробицями особистого життя.

Нагадаємо, що Микита Добринін розчулив мережу серією зворушливих фото з домашнім вихованцем.