Син популярного російського співака і шансоньє Михайла Круга, якого вбили, Олександр Круг опублікував у своєму Instagram новий знімок, на якому зображений біля будинку батька.

Олександр пише, що регулярно відвідує місце, в якому він проживав в перші дні свого життя.

На фото він запечений з двома лабрадорами. Олександр, присівши, посміхається в камеру.

"Завжди приїжджаю в отчий дім! Місце в якому я проживав свої перші дні життя! Будинок батька! Святе місце! Цінуйте сім'ю і рідні місця! ❤ ️ ",- написав він під фото.

Олександр з'явився на світ за півтора місяці до загибелі батька. Тієї ночі, коли невідомі стріляли в шансоньє, його дружина Ірина, теща і троє дітей спали. За основною версією в будинок увірвалися грабіжники.

Спочатку вони напали на тещу Круга, завдавши їй тілесні ушкодження. Коли на крики вибіг Михайло з дружиною, зловмисники поранили артиста, а Ірина втекла у сусіда.

Михайло та Ірина до шлюбу мали сім'ї, в яких народилися діти. У Круга син Дмитро, який жив з ним після розлучення, а у Ірина дочка Марина, яка народилася в досить короткому шлюбі.

Олександр - спільна дитина музикантів вирішив піти по стопах батька і пов'язав своє життя з музикою. В її дискографії налічується вже 4 пісні.

Пісню "Ось і все" він виконує зі своєю матір'ю Іриною Круг.

Незважаючи на те, що і його покійний батько, і мати носили прізвище Воробйови, Саша все ж вирішив взяти в якості прізвища сценічний псевдонім батька. Ірина також виступала, як коло.

Олександр був закоханий в дівчину Лізу, але потім з його соцмереж фотографії дівчини зникли. Зараз він ділиться знімками з сім'єю, якою пишається. А також пише, що йому дуже шкода, що він не знає свого покійного батька.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк зізналася, де знаходить найбільший заробіток.

Також Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк розповіла фанатам про важливу подію цього літа.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк зізналася, де заробляє найбільше і це не Телебачення.