У столиці пройшла досить велика виставка, на якій відвідувачі могли помилуватися класичними машинами

Роки йдуть, а величезна кількість автолюбителів як і раніше з теплотою відносяться до продукції Запорізького автомобільного заводу, зокрема до "Запорожці". Ці автомобілі купують, реставрують або тюнінгують, і машини радують своїм зовнішнім виглядом оточуючих. У суботу, 17 липня, в Києві пройшла велика автомобільна виставка, приурочена до 20-річчя київського клубу автомобілів ЗАЗ. Фотографії були опубліковані в Facebook-спільноті "Українські автомобілі".

Так, у заході взяла участь досить велика кількість машин, а відвідало його багато цікавляться автомобілями людьми. На зльоті любителів "запорожців", природно, були представлені всі три моделі класичної машини — "Запорожці" ЗАЗ-965, ЗАЗ-966 і ЗАЗ-968.

Перше, що кидається в очі — всі машини, присутні на заході, незалежно від того, реставрували їх або тюнінгували, знаходяться в ідеальному стані або в стані близькому до ідеального.

Відвідувачі могли побачити як автомобілі, пофарбовані в класичні заводські кольори кузова, так і експерименти в цьому напрямку, які, однак, виходять досить вдалими, взяти, наприклад, темно-синій ЗАЗ-966, колір якого відмінно контрастує з хромованими декоративними елементами кузова і ковпаками коліс.

Є й "запорожці", які пройшли через стайлінг. Наприклад, світло-блакитний ЗАЗ-968 власник тюнінгував явно під враженням від класики японського автомобільного стайлінгу, оскільки машина відчутна занижена, має невеликий розвал коліс, а диски в колесах мають негативний виліт.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали, як виглядала пожежна спецверсія"Запорожця".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві показали рідкісний "Запорожець" червоного кольору.

Також "Hyser" писав, що компанія Ford здивувала автомобілістів, випустивши бренд власних парфумів.