З Шерон Стоун на Каннському кінофестивалі стався курйоз. Актриса заплуталася у власній сукні і засвітила нижню білизну.

У Каннах завершився 74-ий Каннський кінофестиваль. На церемонії закриття кіноогляду стався курйоз, який потрапив в об'єктиви папараці.

Під час вручення нагород на сцену кінофестивалю запросили Шерон Стоун і члена журі 74-го Каннського кінофестивалю Спайка Лі. Актриса і режисер повинні були вручити Золоту пальмову гілку творцям фільму «Титан». Однак перед урочистим врученням стався курйоз.

Шерон з'явилася на сцені в білосніжній сукні оригінального крою від Dolce & Gabbana. Ефектний наряд асиметричного крою з високим розрізом на подолі і довгим шлейфом підкреслював стрункі форми зірки. Однак довгий шлейф сукні зіграв з актрисою злий жарт. Стоун заплуталася в подолі власної сукні і ледь не впала. Намагаючись вивільнити свої ноги з шлейфу, актриса засвітила білі стрінги, які стали видні через високий розріз сукні. Цей курйозний момент звичайно ж відобразили всюдисущі папараці.

Втім, такий курйоз не вибив Стоун з колії. За свою акторську кар'єру актриса не раз знімалася в купальниках, а також грала в постільних сценах без білизни. А найбільш відомою картиною за участю Стоун залишається «Основний інстинкт», де героїня Шерон ефектно перекидає ногу на ногу, а чоловіки вже кілька десятиліть намагаються розгледіти, в трусиках знімалася актриса в цій сцені або без.

Як повідомлялося раніше, 63-річна Шерон Стоун засвітила молодого бойфренда. Ось це парочка!

Hyser також писав, що на Каннському кінофестивалі стався курйоз. Актриса зганьбилася через відвертого декольте.